Gå til sidens indhold
 

Høring af medborgerskabspolitik

Aarhus Kommunes første medborgerskabspolitik er i høring frem til den 15. november 2015. Du kan se medborgerskabspolitikken i boksen "Høringsmateriale"

Medborgerskabspolitikken er udarbejdet i samarbejde med over 700 borgere i Aarhus i perioden september 2014 til august 2015. Både uddannelsesinstitutioner, virksomheder, foreninger, fællesråd, politikere, ledere og medarbejdere i Aarhus Kommune har deltaget i udviklingen.

 

Medborgerskabspolitikken er i høring fra
21. september-15 november 2015

 


Sådan afgiver du høringssvar

 

Send en mail til medborgerskab@aarhus.dk I emnefeltet skriver du ”Høringssvar” og navn på afsender af høringssvaret.

Eller Gå ind på www.sammenomaarhus.dk og følg vejledningen der. Du behøver kun give dit høringssvar et af stederne.

 

Opgaven med at udvikle en medborgerskabspolitik er en af seks opgaver, som byrådet har givet medborgerskabsudvalget. Politikken skal sætte ramme og retning for, hvordan vi I fællesskab kan fastholde og udvikle vores velfærdssamfund og gøre Aarhus til en god by for alle. Målet er en kort, læsevenlig, vedkommende, ambitiøs og langtidsholdbar medborgerskabspolitik.

 

Aktiviteter og handlinger

 

Undervejs i udviklingen af medborgerskabspolitikken er alle involverede kommet med konkrete idéer og aktiviteter som kan få politikken ud og leve. Se idéer og forslag til aktiviteter i boksen "Idéer". Medborgerskabsudvalget samarbejder i øjeblikket med borgere, ledere og medarbejdere i Aarhus Kommune på at konkretisere forslagene med henblik på at undersøge, hvordan de eventuelt kan realiseres.

 
 

Opdateret: 02.11.2017

Afdeling: Borgmesterens afdeling

Send kommentar:   Medborgerskab i Aarhus

Telefon: 89 40 23 11

 
 
 

Tip en ven

Her kan du tippe en ven om siden

CAPTCHA
Change the CAPTCHA codeSpeak the CAPTCHA code